ETOS Pauzjenne, 1e OOSTERPARKSTRAAT AMSTERDAM

Een zeer wel overwogen keuze voor IRIDIUM OMEGA AM (WiFi)

Amsterdam, juni 2022 

ETOS Pauzjenne aan de 1e Oosterparkstraat heeft haar oude METO-artikelbeveiliging vervangen door het IRIDIUM AM OMEGA (WiFi) systeem van BeSuRe International.

De vervanging van het oude systeem door onze detectiepoortjes is een weloverwogen beslissing geweest van franchiseondernemers Maryzjenne Lutteke en Paul Schuurman. Met dit systeem kan namelijk een grotere doorgang worden gecreërd, terwijl de meeste artikelen gewoon beveiligd kunnen blijven worden. Ook producten die zijn verpakt in metallic verpakkingen of bestaan uit (niet magnetische) metalen.

Met de door BeSuRe International geleverde Narrow labels kunnen ook de kleine producten over het algemeen adequaat worden beveiligd.

Het systeem is voor service en interventies standaard aangesloten op de WiFi van de winkel. Op deze wijze kan onze technische dienst altijd op afstand inloggen in het systeem om eventuele problemen te verhelpen. Bovendien wordt er op deze wijze een logboek bijgehouden van de prestaties van het systeem. Eventuele problemen kunnen hiermee meestal nog dezelfde dag worden opgelost, zonder dat monteursbezoek noodzakelijk is.

Onze systemen worden standaard uitgevoerd in de huisstijl van uw winkel of aangesloten organisatie. Bovendien heeft u de mogelijkheid om ook eenvoudig promo- of actiepanelen voor het oorspronkelijke paneel in te schuiven. De snelsluitingen van de antenne verzekeren ook hier een snelle handeling.

Interesse? Neem eens contact voor ons op voor een verrassende aanbieding

#franchise #etos #Drogisterij #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes

Etos Pauzjenne overzicht Amsterdam