EM beveiligingslabels voor alle EM-systemen

  BeSuRe Logo

  BeSuRe Nederland is specialist in EM-artikelbeveiliging in de BeNeLux en levert ook de bijbehorende beveiligingslabels.

  Onze EM-beveiligingslabels worden geïmporteerd van betrouwbare producenten en staan voor de beste kwaliteits/prijsverhouding.

  Wij leveren EM-labels voor alle mogelijke soorten EM-systemen, waaronder: Checkpoint / Meto, 3M, Old Sensormatic, J en P-systemen, Gateway, Certus, Dialoc en anderen..

  DUAL LABELS

  Speciale duale EM-technologielabels voor gebruik bij winkelketens die zowel Barkhausen & Harmonic (Meto) EM Systemen hebben en labels willen aanbrengen via het DC of bij de fabrikant van het te beveiligen artikel. De labels bevatten zowel een Harmonic H-Strip als een Barkhausen B-Strip.

  TWIN LABELS

  Labels met 2 parallelle Barkhausen B-Strips die worden gebruikt om detectie te verbeteren bij moeilijke omgevingsfactoren of wanneer een bredere doorgang tussen antennes vereist is.

  POWER LABELS

  Een korter labelmet meer detectiekracht, dat net zo goed presteert als een langer label, waardoor u kleinere producten met een uitstekende detectie kunt beveiligen.

  PRIJSTANG LABELS

  Deze labels zijn ontworpen om te worden aangebracht met prijstangen van verschillende merken, zodat u snel en tegelijkertijd de labels zowel voor beveiliging als beprijzing kunt toepassen.

  EASY WRAPS

  Speciale labels die zijn ontworpen om kleine cilindrische producten te beveiligen, zoals mascarapotloden, pennen, cosmetische borstels, enz. De etiketten zijn rond het artikel te wikkelen en zijn moeilijk snel te verwijderen.

  TAIL TAGS

  Traditionele labels voor bibliotheekboeken, ontworpen om te worden ingevoegd in het midden of de rug van het boek, waardoor ze moeilijk te vinden en te verwijderen zijn. Ze kunnen worden gedeactiveerd en gereactiveerd voor het uitcheck- en incheckproces in bibliotheken en zijn er in verschillende lengtes.

  CD / DVD LABELS

  Speciaal label ontworpen om CD’s / DVD’s voor muziek, games en video’s te beveiligen met hoge detectieniveaus.

  PUSH-IN LABELS

  Labels van hard plastic die zijn ontworpen om door een cellofaanverpakking in een artikel te worden gestoken, waardoor ze moeilijk te vinden en te verwijderen zijn.

  0
   0
   Uw bestelling
   Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop