Drogisterij De Margriet in Bodegraven

Bredere doorgangen en perfecte detectie

Bodegraven, maart 2022 

Zelfstandig drogist De Margriet met winkels in Hazerswoude-Rijndijk en Bodegraven heeft de artikelbeveiligingDe Margriet Iridium Omega AM geupdated.

Ondernemers Jacqueline en Peter de Haas hebben in beide winkels gekozen voor onze IRIDIUM OMEGA AM Wifi. 

RUIME DOORGANG

Daarmee hebben zij in Bodegraven een veel ruimere doorgang dan voorheen. Daar had men voorheen 3 antennes nodig op een onderlinge afstand van 1oo cm, nu kunnen ze uit met 2 antennes met een doorgang van 180 cm!

AM-NARROW LABELS

Ook op deze afstand worden onze AM-Narrow-labels nog uitstekend gedetecteerd. Hiermee kunnen de meeste cosmetica-producten worden beveiligd. Zelfs als deze in een metallic verpakking zitten. Daardom zijn deze systemen uitermate geschikt voor toepassing in drogisterij en parfumerie.

WIFI

Het systeem is bovendien standaard voorzien van een WIFI Remote Service-module. Daarmee houden wij de prestaties van het systeem in een cloud-oplossing bij en kunnen tevens op afstand uitlezingen van het systeem worden gedaan en (indien nodig) wijzigingen in de afstellingen worden verricht. Snelle support is dus altijd mogelijk, zonder een fysiek bezoek van een monteur. BeSuRe International levert daarmee de snelst mogelijke support.

ADVERTISING PANELEN

Bovendien is het systeem voorzien van advertising panelen achter plexiglas. Door middel van de snelsluiting kan eenvoudig een tijdelijk actie/promo-paneel worden tussengeschoven. Het ontwerp en de productie hiervan kan door ons worden verzorgd.

Interesse? Neem eens contact voor ons op voor een verrassende aanbieding

#franchise #dadrogisterij #etos #drogisterij #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop