DA De Papaver in Arnhem

beveiligt met IRIDIUM OMEGA AM WIFI

Soest, februari 2022 

DA Drogisterij & Parfumerie De Papaver in Arnhem heeft haar defecte METO artikelbeveiliging vervangen door onze IRIDIUM Omega AM WiFi waardoor de meeste van haar producten nu effectief zijn beveiligd tegen winkeldiefstal.

Onderneemster Daniëlla Baltussen is al enige tijd geleden geconfronteerd met de bepekte stuurmanskunst van sommige bestuurders van scootmobielen. Een ruimere doorgang was daarom voor haar een vereiste. Maar ook een effectieve manier van beveiligen was één van de criteria.

AM het meest geschikt

Voorheen gebruikten parfumerieën en drogisterijen voornamelijk de bekende “stripjes” voor het beveiligen van artikelen. Deze systemen worden echter niet meer verkocht.

Radio Frequente (RF) systemen blijken helaas niet effectief voor een drogisterij/parfumerie. Buiten het feit dat de beveiligingsetiketten hiervan niet werken op metallic verpakkingen, ze zijn ook niet goed te gebruiken op kleine artikelen. De etiketten kunnen daar in de meeste gevallen niet op een vlakke ondergrond geplakt worden. Hierdoor werken de etiketten niet of in het beste geval minder.

Maar met de introductie van de IRIDIUM Omega AM Wifi en de speciale Narrow-labels is, wat BeSuRe International betreft, dit momenteel het meest geschikte systeem voor artikelbeveiliging in parfumerieën en drogisterijen.

Voordelen

De voordelen zijn legio! U kunt (in tegenstelling tot beveiligen met RF-systemen) ook gewoon de producten in metallic verpakkingen beveiligen. En zolang er sprake is van niet-magnetische metalen, zijn ook deze producten prima te beveiligen.

De labels kunnen eenvoudig op of in de producten worden aangebracht. Voor kleine producten is er ook een Make-Up Wrap, waarmee de labels extra steving op de producten kunnen worden aangebracht.

Bovendien is de doorgangsbreedte (ook met onze exclusieve Narrow labels) vele malen ruimer dan bij EM-systemen (90-105 cm) en RF-systemen (110 cm met kleine cosmetica-labels. Met maximaal 180 cm (!), ook met onze Narrow-labels, houdt u daarmee een ruime doorgang en een uitstekende detectie.

Service op afstand via WiFi

Het systeem wordt door ons standaard geleverd met een WiFi / IOT board. Via de WiFi in uw winkel heeft onze technische dienst altijd toegang tot het systeem en kunnen technische interventies in de meeste gevallen snel (nog dezelfde dag) worden uitgevoerd.

De elektronica van het systeem is volledig digitaal waardoor ook de prestaties van het systeem in een logboek in een cloudplatform worden opgeslagen.

Advertising panelen

De IRIDIUM Omega AM Wifi is ook standaard uitgerust met Advertising panelen. Achter het plexiglas is ruimte voor een standaard paneel met in deze situatie het DA-logo. Maar voor een verkoopaktie kunt u snel (via speciale snelsluitingen) een tijdelijke aktieposter tussenvoegen.

BeSuRe International verzorgt voor u het gehele productieproces en bovendien is dit reeds inbegrepen in onze installatieprijzen.

#franchise #DA #Drogisterij #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes #mooiparfumerie #cosmetica

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop