DA & BEAUTY-X Splinter in Nieuw-Vennep

Iridium Omega AM Artikelbeveiliging voor combi-winkel

Aalsmeer, november 2021 

Drogisterij Splinter in Nieuw-Vennep is verbouwd tot een combi-winkel met een DA-drogisterij en Beauty-X parfumerie. Beide winkels hebben een eigen entree in het winkelcentrum De Symphonie.

Eigenaar Stan van Nieuwland heeft heel bewust gekozen voor de IRIDIUM OMEGA AM-artikelbeveiliging van BeSuRe International. De behoefte was een adequate beveiliging van drogisterij- en parfumerieproducten, ook wanneer deze een metallic verpakking hebben. RF (Radio Frequente) systemen vallen daarmee af.

Omdat BeSuRe International exclusief de AM-Narrow labels heeft is dit systeem ook gewoonweg het best verkrijgbare op de markt voor de beveiliging van producten in een drogisterij of parfumerie.

De antennes zijn in beide entrees uitgevoerd met advertentiepanelen van de betreffende organisaties: DA & Beauty-X.

Het systeem is op afstand (remote) door onze technische dienst te benaderen voor technische assistentie, maar ook het bijhouden van data uit het systeem.

Met combinatie van de Iridium Omega AM, aangesloten op WiFi voor Remote Service, en de Narrow labels heeft BeSuRe Nederland een perfect systeem voor artikelbeveiliging van zowel drogisterijen als parfumerieën.

Het systeem wordt standaard geleverd met een advertising panel met een bedrukking in de huisstijl. Op deze manier draagt het systeem bij tot de uitstraling van de totale winkelformule.

Interesse? Neem eens contact voor ons op voor een verrassende aanbieding

#franchise #DA #Drogisterij #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop