BeSuRe Nederland stopt met verkoop van EM-systemen

BeSuRe Nederland heeft de verkoop van EM-systemen gestaakt. De technologie past niet meer binnen de hedendaagse toepassingseisen binnen de retail.

Redenen hiervoor zijn onder andere de (te) smalle doorgangen tussen de antennes (90-105 cm) hetgeen tegenwoordig toch problemen geeft met een vrije toegang voor o.a. scootmobielen.

Het stroomverbruik van de systemen vindt BeSuRe Nederland eveneens niet meer in de tijd passen waarin de ecologische footprint van ondernemingen onder een vergrootglas ligt.

EM-labels blijven gewoon verkrijgbaar.

Uiteraard laten wij onze klanten met EM-systemen niet in de steek. BeSuRe Nederland blijft de EM-labels gewoon leveren. Zowel voor de METO/Checkpoint systemen, als voor de andere systemen. Kijk hiervoor in onze webshop.

AM-SYSTEMEN – Het Alternatief

BeSuRe Nederland levert uiteraard een uitstekend alternatief voor de niet meer verkrijgbare EM-Systemen. Met de komst van kleine Narrow-labels voor AM-systemen zijn ook onze AM-systemen een uitstekend alternatief voor de EM-systemen. Deze systemen kunnen geplaatst worden tot een doorgang van 230 cm (hard tags) of 180 cm (soft labels).

De kleine Narrow-labels zijn bovendien hoofdzakelijk gemaakt van recycled materiaal, kunnen ook op kleine cosmetica-producten worden aangebracht en hebben eenzelfde detectiebereik als de “gewone” DR-labels.

Onze klanten

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop