Camerabeveiliging

Cameratoezicht/CCTV

CAMERABEVEILIGING

BeSuRe Nederland installeert camerasystemen van o.a.:

Dahua logo Seagate logoWestern Digital logo

Wij leveren onder ander aan:

Camerabeveiliging. Een uitstekende aanvulling op uw winkelbeveiliging

Camerabeveiliging is een uitstekende aanvulling op uw artikelbeveiliging maar ook een hulpmiddel ter beveiliging van uw medewerkers en bezoekers. Ook natuurlijk uitstekend te gebruiken als inbraakbeveiliging.

Camerasystemen helpen  niet alleen uw winkeldiefstal en derving te verminderen, maar kunnen voor u ook een hulpmiddel zijn om winkeldieven bij binnenkomst te herkennen. Ook kunt u met een speciale module bijvoorbeeld handelingen van kassa-personeel monitoren aan de hand van vooraf vastgelegde kassahandelingen welke een risico vormen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

    • open kassalade zonder transactie
    • refunds
    • gebruik kortingstoets

Elke handeling van kassapersoneel kan worden gemonitord door middel van de xml data van het kassasysteem en met een druk op de knop kunt u de betreffende handeling van de medewerker oproepen. Zo kunt u fraude door kassamedewerkers feilloos vastleggen.

Beelden thuis of op uw mobiel bekijken

In de meeste gevallen is het via een app mogelijk om beelden die worden gemaakt door uw recorder thuis of elders op uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon te bekijken.

BeSuRe Nederland levert een uitgebreid assortiment camerasystemen van diverse merken. Daardoor kunnen wij voor ieder budget een geschikt camerasysteem leveren. Geïnstalleerd door professionele installateurs. Wij adviseren u graag vrijblijvend over het voor u meest geschikte systeem.

Screenshots van enkele van onze installaties

Dahua 4 MP installatie – 4 camera’s

Ga naar onze BeSuRe OMNIA Loop AM 58 KHz

Dahua 4 MP installatie (8 camera’s)