Nieuws & Pers

Nieuws & Pers

Wij leveren onder andere aan:

BeSuRe Nederland – blijvende presentatie in showroom Otto Simon / Top 1 Toys in Almelo

Almelo, februari 2021 

In verband met de samenwerking tussen BeSuRe Nederland en speelgoedgroothandel Otto Simon heeft BeSuRe Nederland een permanente “live” presentatie van haar systemen geïnstalleerd in de voorbeeldwinkel van Top 1 Toys in de showroom van Otto Simon.

Alle Top 1 Toys-leden kunnen gebruik maken van de speciale afspraken en de voor hen geselecteerde systemen. Maar ook andere klanten van Otto Simon kunnen deze systemen uiteraard op hun gemak bekijken.

Artikelbeveiliging

Voor artikelbeveiliging hebben de Top 1 Toys-leden de keuze uit een 3-tal systemen

  1. IRIDIUM OMEGA RF – in een aluminium uitvoering of powder-coated zwart
  2. IRIDIUM DELTA RF – standaard uitgevoerd met blauw/rood Ledverlichting
  3. IRIDIUM SIRIUS RF – standaard met blauw/rood Ledverlichting maar ook verkrijgbaar in een RGB-uitvoering waarmee verschillende kleurcombinaties gerealiseerd kunnen worden

In de toonbank van de showroom zit tevens deactivatie en ontkoppelaar ingebouwd voor demonstratiedoeleinden.

Camerabeveiliging

In de showroom is tevens een camerabeveiligingssysteem geïnstalleerd. Met DAHUA 4MP-camera’s wordt

een realistische presentatie gegeven van de beeldkwaliteit van de geselecteerde camera’s. Dat is inclusief een camera met motorzoomlens waarmee beelden ingezoomd kunnen worden zonder verslechtering van de beeldkwaliteit.

3-D Klantentelling

Met de FootfallCam 3-D klantenteller wordt een zeer accurate klantentelling gerealiseerd. Door middel van een 3-D camera worden de bezoekers boven de 1.30m accuraat geteld. Via het cloud-platform kunnen gebruikers uitgebreide standaard- en custom made rapportages verkrijgen. Ook kunnen op deze wijze interessante geautomatiseerde conversies worden gemaakt die u kunt gebruiken managementdoeleinden.

COVID-19 Safe Occupancy Control

Een extra optie op de FootfallCam 3-D die ook wordt gedemonstreerd is de Safe Occupancy Control waarmee u vooraf een maximaal aantal bezoekers kunt instellen voor uw vestiging. Via een minicomputer wordt een beeldscherm bij de entree aangestuurd waarop het maximale en actuele aantal bezoekers wordt weergegeven. Bij overschrijding van het maximum springt dit beeldscherm op rood met een waarschuwing.

De showroom van Otto Simon is gedurende kantoortijden geopend.

Showroom Otto Simon Top 1 Toys Almelo - Camerabeveiliging
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop