BeSuRe Nederland gestart

Een betaalbare en complete leverancier voor Retail Nederland

Almere, 8 juni 2015

Het is Almere, 8 juni 2015. Na de administratieve start per 1 mei 2015 is nu ook de website en webshop van BeSuRe Nederland on-line.

De oorsprong van BeSuRe Nederland ligt in de winkel- en artikelbeveiliging. Maar door een ruim verleden in de detailhandel en papierindustrie zagen de oprichters ook veel meer mogelijkheden om de retailers in Nederland van dienst te zijn. Daarom levert BeSuRe Nederland voor de retailer een steeds meer uitbreidend assortiment naast de (helaas) noodzakelijke artikelbeveiliging.

Te denken valt daarbij aan kassarollen, winkelmandjes, brandveiligheid, inbraakbeveiliging en camerabeveiliging.

In tegenstelling tot andere aanbieders in de markt gelooft BeSuRe Nederland in moderne verkoopmethoden, waar bij de “ouderwetse” persoonlijke verkoop nog altijd een centrale rol blijft spelen. Met een unieke propositie gelooft zij een significante rol te kunnen spelen voor zowel de kleine zelfstandige retailer als ook voor de grotere nationale en internationale winkelketens en franchiseorganisaties.

Door een uitgekiende inkoop- en importstrategie, kan BeSuRe Nederland geheel zelfstandig en onafhankelijk de beste producten voor de beste prijs aanbieden. Daarbij maken wij gebruik van internationale partners en samenwerkingsverbanden.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de retailer het prettig vindt om op het moment dat hij of zij kiest op een eenvoudige en gemakkelijke wijze via computer, laptop, tablet of zelfs smartphone de bestellingen te doen die nodig zijn om de onderneming winstgevend te laten draaien.

BeSuRe Nederland zal een welkome aanvulling blijken als partner van alle retailers waarbij bestelgemak voorop staat en kwaliteit niet uit het oog wordt verloren.