Artikelbeveiliging EM

Elektro Magnetisch 200 Hz

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief importeur van EM-systemen en labels en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk. Dit netwerk werkt samen op gebied van installeren, onderhoud, kennis en informatie-uitwisseling.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaande, zodat wij deze ook aan onze afnemers kunnen garanderen.

Wij leveren EM-labels voor alle mogelijke soorten EM-systemen, waaronder: Checkpoint METO, 3M, Sensormatic, J&P-systemen, Gateway, Certus, Dialoc en anderen.

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

TAGIT Premium Light - Design BeSuRe Carbon Gray folie - artikelbeveiliging

FORTUNA 3-D EM

De antenne is uitgevoerd met een kunststof paneel. Deze is geschikt om belettering op aan te brengen. Standaard worden deze antennes geleverd in wit, zwart of grijs. Andere kleuren zijn optioneel verkrijgbaar.

PREMIUM-LIGHT 3-D EM

Een stijlvolle antenne van doorzichtig plexiglas, voor BeSuRe Nederland exclusief uitgevoerd met ingelegd gekleurd Carbon-design folie. Standaard in zwart of grijs. Maar ook andere kleuren zijn optioneel verkrijgbaar

TAGIT EM Artikelbeveiliging niet meer leverbaar via BeSuRe Nederland

BeSuRe Nederland heeft veel geloof in het product EM-artikelbeveiliging en is een belangrijke marktpartij geworden op deze markt. Het is bovendien één van de pijlers waarop onze onderneming is gebouwd, en zijn wij erin geslaagd om een aanzienlijk deel van deze markt te veroveren.

Afgelopen jaren hebben wij tal van prachtige installaties gerealiseerd zoals u in onze slideshow op deze pagina kunt zien.

Het spijt ons dan ook u te moeten informeren dat de systemen van TAGIT SA per 22 juli 2019 niet langer meer verkrijgbaar zullen zijn via BeSuRe Nederland.

Waarom?

Al geruime tijd ervaart BeSuRe Nederland technische problemen met de geleverde apparatuur van deze fabrikant. Hierdoor hebben wij tijdens en na installaties buiten onze schuld en verantwoordelijkheid (te) veel herstelwerkzaamheden moeten uitvoeren om de systemen correct te laten functioneren.

BeSuRe Nederland heeft in alle gevallen de verantwoordelijkheid naar haar afnemers genomen en ervoor zorggedragen dat deze zo min mogelijk hinder hebben ondervonden van deze problemen. In alle gevallen is BeSuRe Nederland daar ook in geslaagd.

De directie van BeSuRe Nederland hecht eraan te wijzen op het feit dat álle door haar uitgevoerde installaties uiteindelijk correct werken.

Uiteraard heeft de directie van BeSuRe Nederland over deze leveringsproblemen regelmatig overleg gevoerd met de directie van de fabrikant en verzocht de kwaliteitscontrole te verbeteren. Dit heeft echter niet geleid tot een oplossing van bovengenoemde problemen en de extra kosten die deze problemen voor BeSuRe Nederland hebben meegebracht. Als reactie daarop heeft de fabrikant éénzijdig de samenwerking met BeSuRe Nederland opgezegd.

BeSuRe Nederland wil echter waken over de kwaliteit van de door haar uitgevoerde installaties en heeft derhalve vrede met de huidige status quo

Wat betekent dit voor u, indien u reeds een systeem van BeSuRe Nederland heeft staan?

Eigenlijk helemaal niets. U heeft een koopovereenkomst met BeSuRe Nederland en daarom zullen alle garantieverplichtingen door BeSuRe Nederland worden nagekomen en eventuele onderhoudswerkzaamheden en technische interventies gewoon door ons uitgevoerd blijven worden.

Fabrikant is juridisch verplicht om voor onze systemen de eventueel noodzakelijke onderdelen te blijven leveren. Mocht deze niet aan deze verplichting voldoen, dan heeft BeSuRe Nederland genoeg internationale contacten om deze onderdelen alsnog te verkrijgen.

En uiteraard kunt u nog altijd uw beveiligingslabels bij ons blijven bestellen.

Nieuwe EM-systemen in aantocht en in ontwikkeling

BeSuRe Nederland zal op korte termijn met een geschikt alternatief komen voor EM-systemen (direct leverbaar vanaf fabriek).

Daarnaast is BeSuRe Nederland, in samenwerking met betrouwbare partners, begonnen met de ontwikkeling van haar eigen EM-systemen. Deze plannen waren er al enige tijd en zullen nu in versneld tempo worden ontwikkeld. Daarbij streven wij naar een nóg betere detectie en betrouwbaarheid en Remote Service via internet/WiFi en zal veel aandacht worden gegeven aan het design van de antenne.

Uiteraard willen wij onze nieuwe systemen eerst intensief testen, alvorens wij deze producten gaan introduceren en distribueren.

Wij houden u via deze pagina uiteraard op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en u kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen over de door ons geleverde systemen en de nieuwe systemen die wij binnenkort gaan voeren.

Met vriendelijke groet,

Directie BeSuRe Nederland