Artikelbeveiliging AM

Akoesto Magnetisch 58 KHz

BeSuRe PHARMA AM 58 KHz

BeSuRe Nederland importeert haar eigen AM-systemen en installeert deze zelf, of laat dit doen door een installatiebureau dat door BeSuRe Nederland zelf is opgeleid.

De systemen voldoen aan alle Europese normen en veiligheidskeurmerken.

Alvorens wij tot installatie overgaan verrichten wij altijd gratis een installatie-onderzoek. Wij onderzoeken dan samen met u hoe en op welke wijze de installatie uitgevoerd kan worden.

Media- & Advertising panels

De uitstraling van het product vinden wij ook uitermate belangrijk. Vandaar dat u bij ons uw antenne altijd kan aanpassen aan uw huisstijl. Dit kan bijvoorbeeld door het beplakken van de antennes of het beletteren daarvan. Voor de meeste systemen leveren wij daarom standaard zogenaamde media panels (advertising panels). Op deze wijze past uw artikelbeveiliging naadloos aan in uw winkelinterieur.

Akoesto Magnetische systemen

Deze systemen kenmerken zich door:

  • brede detectiedoorgangen

Afhankelijk van het soort label tot wel 220 cm

  • labels die op metaal of op metallic verpakkingen gedetecteerd worden

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

BeSuRe Pharma AM 58 KHz

AM-technologie kan een goede oplossing zijn om derving door winkeldiefstal in de detailhandel te verminderen. De BeSuRe Pharma AM systemen zijn perfecte werkpaardjes die op een breed gebied van de detailhandel inzetbaar zijn.

Het robuuste maar toch elegante aluminium frame geeft het systeem een chique uitstraling. Dit wordt nog versterkt door het feit dat wij deze systemen standaard leveren met media panels / advertising panels waarop op een plexiglas paneel de door u gewenste bedrukking aangebracht kan worden.

Op deze manier past deze artikelbeveiliging (een onmisbaar onderdeel van uw winkelbeveiliging) altijd binnen uw interieur en uitstraling.

De detectieafstanden van deze systemen zijn, afhankelijk van het gebruikte beveiligingselement, groter dan de meeste andere technologieën. Detectieafstanden tot 220 cm zijn hiermee mogelijk. Daarmee kunt u grote doorgangen in uw entree creëren.

Het systeem is gebaseerd op een akoestisch magnetisch signaal dat wordt uitgezonden door de antennes. Een audio- en/of visueel alarmsignaal wordt door de antenne gegenereerd doordat dit AM-signaal het beveiligingslabel herkent. Op dat moment zullen de antennes (ook wel detectiepoortjes genoemd) een geluidsignaal en een lichtsignaal geven.

De standaard frequentie waarop huidige systemen werken is 58 KHz.

Indien gewenst kunnen wij via een IP-verbinding op deze systemen ook op afstand service verlenen.

Deactivatie van soft tags en ontkoppelen van hard tags

Deactivatie van de papieren labels doet u met een AM-deactivator. Dit is een plaat die op of onder de toonbank wordt aangebracht en een elektronisch signaal uitzendt dat ervoor zorgt dat het label niet langer actief is.

De harde labels (hard tags) worden ontkoppeld met speciale ontkoppelaars (detachers). Deze kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn.

Aanpasbaar aan uw huisstijl en winkelinterieur

Met het plexiglas advertising panel (media panel) kunt u het systeem perfect inpassen in uw winkelinterieur waardoor deze bijdraagt aan uw complete winkeluitstraling. Wij verzorgen uiteraard dat alles compleet voor u verzorgd wordt. Ook het verzorgen van het ontwerp kunt u aan ons overlaten.

Compatibiliteit met andere AM-systemen

Het systeem is compatible met systemen en beveiligingslabels van Sensormatic,  Gateway, Resatec, Resatec (Crosspoint EAS Benelux)  en andere AM-systemen 58 KHz

Voorbeelden van enkele van onze installaties

Zie ook onze andere AM-antennesystemen

DEXILON Antares Plus AM

Het DEXILON Antares Plus is een breder systeem dat een breder detectiebereik dan zijn kleinere broer, de ANTARES . Verkrijgbaar in 5 standaard paneel kleuren. (153 x 33 x 14 cm / detectie 200 – 320 cm)

DEXILON Antares AM Serie

Het DEXILON Antares-systeem is het meest elegante, esthetische systeem met gebogen vorm op de markt . Verkrijgbaar in 5 standaard paneel kleuren. (153 x 26,5 x 12,5 cm / detectie 160 – 280 cm)

Dexilon - Cinema - AM - g10V - Artikelbeveiliging - winkelbeveiliging - productbeveiliging - beveiligingslabels

DEXILON Cinema AM Serie

DEXILON Cinema AM G10V detectiepoortjes zijn een hoger uitvoering van de DEXILON Optical. Uitvoeringen met panel en glashelder transparant plexi. (180 x 38 x 6 cm / detectie 200 – 320 cm)

Dexilon Optical AM G10V - artikelbeveiliging - detectiepoortjes - poortjes - beveiligingslabels - beveiligingsetiketten

DEXILON Optical AM serie

DEXLION Optical AM G10V zijn groter met breder bereik dan hun kleinere broer, de Solaris. Uitvoeringen met panel en glashelder transparant plexi. (169 x 38 x 6 cm / detectie 200 – 320 cm)

Dexilon Optical Narrow AM G10V - artikelbeveiliging - detectiepoortjes - poortjes - beveiligingslabels - beveiligingsetiketten

DEXILON Optical Narrow AM

DEXILON Optical Narrow AM G10V is een slanke uitvoering van de DEXILON Optical. Uitvoeringen met panel en glashelder transparant plexi. (168,5 x 28 x 6 cm / detectie 160 – 280 cm)

Dexilon - Solaris - AM - g10V - Artikelbeveiliging - winkelbeveiliging - productbeveiliging - beveiligingslabels

DEXILON Solaris AM serie

Dexilon Solaris AM G10V detectiepoortjes staan op de slankste voetstukken op de markt. Uitvoeringen met panel en glashelder transparant plexi. (146 x 38 x 6 cm / detectie 200 – 320 cm)