Nieuws & Pers

Nieuws & Pers

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

Mail ons

Update 01-07-2020

De producten van TAGIT zijn vanaf 22 juli 2020 niet meer leverbaar.

BeSuRe Nederland importeert via haar handelsmaatschappij EMIT Benelux EAS Technologies EM-systemen voor artikelbeveiliging en ontwikkelt momenteel in samenwerking met betrouwbare handelspartners haar eigen systemen.

Kenmerken van deze systemen zullen zijn:

betrouwbaarheid

geschikt voor remote service via WiFi

elegant en trendy

Parfumerie Beauty-X Oegstgeest – Kempenaerstraat kiest ook de TAGIT Premium Light 3-D EM

Nieuw concept in parfumerieland kiest voor optimale beveiliging en presentatie van haar artikelen

Oegstgeest, 30 juni 2018. 

De nieuwe parfumerie winkels van Beauty-x Schouten in Rijnsburg, Oegstgeest Kempenaerstraat, Oegstgeest Lange Voort en Leiderdorp Winkelhof hebben heel bewust gekozen voor het Tagit 3D Premium Light systeem. Omdat daarmee álle producten eenvoudig en bijna onzichtbaar beveiligd kunnen worden en door het systeem perfect gedetecteerd worden. Ook in rooftassen.

Beauty-X is een nieuw winkelconcept dat is opgericht door de founding fathers van Mooi Parfumerie: de heren Schouten, Kuhn en Kouwenhoven. Omdat door de open presentatie van de producten een goede artikelbeveiliging noodzakelijk is, én deze ook nog een perfect in het prachtige interieur van het nieuwe concept te laten passen heeft Beauty-X Schouten voor ál haar nieuwe winkels gekozen voor de Tagit Premium Light 3-D EM systemen van BeSuRe Nederland. Het systeem is uitgevoerd met Carbon Grey-folie op het krasvrije plexiglas en draagt daardoor bij aan de chique uitstraling van de winkels.

De winkel in Oegstgeest op de Kempenaerstraat is daarmee de tweede parfumerie in de reeks die uitgerust zijn met het nieuwe systeem en de anderen vestigingen van Beauty-X Schouten volgen spoedig.

Dit systeem biedt de voordelen van de kleine en bijna onzichtbaar aan te brengen beveiligingsetiketten die al bekend zijn van de oude METO-systemen. Echter, het biedt daarnaast ook vele voordelen ten opzichte van deze oude systemen.

 • betere detectie (3-dimensionaal)
 • minder stroomverbruik
 • geen externe elektronicaboxen die defect kunnen gaan en kostbaar zijn bij vervanging
 • detectie van beveiligde artikelen in rooftassen
 • leverbaar in diverse kleuren (standaard: wit, grijs en zwart)

Daarom zijn de TAGIT-systemen een zeer goed alternatief bij vervanging van oude METO-systemen. Andere systeemsoorten zoals Radio Frequente (RF) systemen hebben als groot nadeel dat metalen producten, en producten in metallic verpakkingen gewoonweg niet beveiligd kunnen worden. En die zijn er nogal wat in dit soort winkels, evenals in de parfumerie en drogisterij. Elektro Magnetische (EM) systemen kennen dit nadeel niet.

Omdat Checkpoint Systems geen nieuwe EM-systemen meer kan leveren, heeft BeSuRe Nederland met de TAGIT-systemen een uniek product.

TAGIT SA is een multinationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Zwitserland en productiefaciliteiten in Tsjechië.

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief distributeur van de TAGIT systemen en labels en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van TAGIT-partners. Dit netwerk werkt samen op gebied van installeren, onderhoud, kennis en informatie-uitwisseling.

Door deze internationale samenwerking zijn wij tevens in staat om installaties in alle landen uit te voeren waar onze partners actief zijn. Hierdoor kunnen wij ook installaties uitvoeren voor internationale retailketens.


Note voor de pers (niet voor publicatie)

Informatie: paul@besure-nl.com

BeSuRe Nederland

Ereprijspad 11

1338 RM ALMERE

Zie ook onze website voor meer info: www.besure-nl.com

Bijlagen bij dit bericht:

0
  0
  Uw bestelling
  Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop