Artikelbeveiliging RF

Radio Frequent 8,2 Mhz

BeSuRe MODA RF 8,2 Mhz

BeSuRe Nederland importeert haar eigen RF-systemen en installeert deze zelf, of laat dit doen door een installatiebureau dat door BeSuRe Nederland zelf is opgeleid.

De systemen voldoen aan alle Europese normen en veiligheidskeurmerken.

Alvorens wij tot installatie overgaan verrichten wij altijd gratis een installatie-onderzoek. Wij onderzoeken dan samen met u hoe en op welke wijze de installatie uitgevoerd kan worden.

Media- & Advertising panels

De uitstraling van het product vinden wij ook uitermate belangrijk. Vandaar dat u bij ons uw antenne altijd kan aanpassen aan uw huisstijl. Dit kan bijvoorbeeld door het beplakken van de antennes of het beletteren daarvan. Voor de meeste systemen leveren wij daarom standaard zogenaamde media panels (advertising panels). Op deze wijze past uw artikelbeveiliging naadloos aan in uw winkelinterieur.

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

BeSuRe MODA RF 8,2 MHz

BeSuRe MODA RF – Veelzijdig, elegant en  inzetbaar in tal van winkelbranches!

De BeSuRe MODA RF is de elegante uitvoering van onze BeSuRe Classico RF. Deze uitvoering beschikt over een  wat smaller en strakker frame.

De antennes zijn eenvoudig maar robuust uitgevoerd en breed inzetbaar in de meeste winkelsituaties in tal van verschillende branches.

De antennes zijn leverbaar in een Mono- en een Duo-uitvoering. Ondanks dat sommige fabrikanten u van alles beloven over de mono-opstellingen van RF-artikelbeveiligingssystemen adviseren wij altijd een Duo-opstelling, eventueel uitgebreid met extra Mono- of Duo-opstellingen. Dit is uiteraard afhankelijk van de totale doorgangsbreedte die door het beveiligingssysteem gedekt zou moeten worden. Daarover adviseren wij u uiteraard over de voor u meest effectieve oplossingen.

Het aluminium frame van de antenne is robuust en draagt bij tot een uitstekende bedrijfszekerheid van dit systeem.

Aanpasbaar aan uw huisstijl en winkelinterieur

Met het plexiglas advertising panel (media panel) kunt u het systeem perfect inpassen in uw winkelinterieur waardoor deze bijdraagt aan uw complete winkeluitstraling. Wij verzorgen uiteraard dat alles compleet voor u verzorgd wordt. Ook het verzorgen van het ontwerp kunt u aan ons overlaten.

Compatibiliteit met andere RF-systemen

Het systeem is compatible met systemen en beveiligingslabels van METO, Checkpoint Systems, Crosspoint (EAS Benelux), Resatec, NEDAP en andere RF-systemen 8,2 MHz.

RF (Radio Frequent)-systemen worden tegenwoordig bij zeer veel retailzaken ingezet.

Kenmerkend

Het systeem kenmerkt zich door een detectie van 95% waarbij ook de doorgangsbreedtes tussen de antennes zeer acceptabel is. Bovendien werken deze systemen energiezuinig en kennen zij een brede toepasbaarheid voor veel branches in de detailhandel.

Bovendien is er een zeer uitgebreid aanbod van verschillende beveiligingslabels. U heeft een ruime keuze uit beveiligingsetiketten en hard tags. Ook hierover kunnen wij u uitgebreid adviseren over de voor u meest geschikte soorten.

Bovendien zijn de RF-systemen over het algemeen zeer betaalbaar en leveren zij een snelle Return on Investment. Meestal binnen 1 jaar!

Voorbeelden van enkele van onze installaties

Zie ook onze andere RF-antennesystemen