Artikelbeveiliging AM

Akoesto Magnetisch 58 KHz

AKOESTO MAGNETISCHE ARTIKELBEVEILIGING

BeSuRe Nederland importeert haar eigen AM-systemen en installeert deze zelf, of laat dit doen door een installatiebureau dat door BeSuRe Nederland zelf is opgeleid.

De systemen voldoen aan alle Europese normen en veiligheidskeurmerken.

Alvorens wij tot installatie overgaan verrichten wij altijd gratis een installatie-onderzoek. Wij onderzoeken dan samen met u hoe en op welke wijze de installatie uitgevoerd kan worden.

Media- & Advertsing panels

De uitstraling van het product vinden wij ook uitermate belangrijk. Vandaar dat u bij ons uw antenne altijd kan aanpassen aan uw huisstijl. Dit kan bijvoorbeeld door het beplakken van de antennes of het beletteren daarvan. Voor de meeste systemen leveren wij daarom standaard zogenaamde media panels (advertising panels). Op deze wijze past uw artikelbeveiliging naadloos aan in uw winkelinterieur.

BeSuRe Nederland is in Nederland partner van IRIDIUM Ltd. Dit past in ons beleid om onze afnemers kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden.

De samenwerking met IRIDIUM Ltd. past binnen de marktstrategie van BeSuRe Nederland om zoveel mogelijk samen te werken met Europese fabrikanten. Met IRIDIUM-systemen hebben wij de beschikking over een Europees kwalitatief topmer die aan uw eisen van betrouwbaarheid voldoet.

BeSuRe Nederland heeft het exclusieve partnership voor de gehele Benelux verkregen. En daar zijn wij én onze afnemers zeer content mee.

Betrouwbaar, elegant & Robuust

De AM-systemen van de Slowaakse fabrikant IRIDIUM Ltd. munten uit door hun betrouwbaarheid en robuuste maar toch elegante uitvoering. De installatie kan hierdoor prima ingezet worden in veeleisende omgevingen zoals bouwmarkten, tuincentra etc.

Voor andere branches, zoals mode en fashion, is er ook een elegant systeem waarmee u grote detectieafstanden kunt bereiken.

Bijna onzichtbaar

Van Dexilon Automation voert BeSuRe Nederland bovendien een bijna onzichtbaar Loop-systeem. De detectie verloopt bij dit systeem middels een “lus” die wordt ingebouwd in of aan uw deurpost en de vloer. Hierdoor heeft u een optimale detectie en geen ruimteverlies door detectiepoortjes.

Remote service via WiFi/Internet

Door de ingebouwde WiFi-applicatie (IRIDIUM) of Netwerkconnectie (Dexilon Automation) kunnen wij de systemen bovendien op afstand benaderen, uitlezen en afstellingen verrichten. In veel gevallen zal een technische interventie op locatie dus niet meer nodig zijn en worden storingen sneller verholpen.

Akoesto Magnetische (AM) systemen kenmerken zich door:

 • brede detectiedoorgangen
 • labels die op metaal of op metallic verpakkingen gedetecteerd worden

Wij leveren onder ander aan:

 • Velodroom Roden - artikelbeveiliging - detectiepoortjes - alarmpoortjes - am - akoestomagnetisch

Akoesto Magnetische (AM) artikelbeveiliging

Voor brede doorgangen en beveiliging van metalen en metallic producten

De AM-technologie werkt op een veel lagere frequentie dan de RF-systemen. (58KHz i.p.v. 8,2MHz). De technologie van de labels is vergelijkbaar met EM. De beveiligingslabels zijn opgebouwd uit twee strips:

 • magnetostrictieve ferromagnetische strip
 • magnetisch metalen strip

De antennes van deze systemen zenden periodieke signalen uit van 58kHz, gelijk aan het de frequentie van de magnetostrictieve strip. Hierdoor wordt deze strip bij het passeren van de antennes in trilling gebracht hetgeen resulteert in een verandering in het magnetische veld. De antenne geeft bij de juiste freqentie en trilling vervolgens een audio- en/of visueel alarm.

De labels zijn wel dikker in vergelijking met EM- en RF-beveiligingsetiketten.  Ze zijn echter relatief goedkoop maar hebben een betere detectie en veroorzaken eigenlijk nooit een alarm dan door een AM-beveiligingslabel.DR label - TNB - barcode - am - beveiligingslabel

Ideaal voor o.a.:

 • grotere modewinkels
 • drogisterijen en cosmetica winkels
 • bouwmarkten
 • elektronica winkels
 • optiek winkels
 • apotheken

Deactivatie van soft tags en ontkoppelen van hard tags

Deactivatie van de papieren labels wordt bewerkstelligd door een AM-deactivator. Dit is een plaat die op of onder de toonbank wordt aangebracht en een elektronisch signaal uitzendt dat ervoor zorgt dat het label niet langer actief is.

De harde labels (hard tags) worden ontkoppeld met speciale ontkoppelaars (detachers). Deze kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn.

Aanpasbaar aan uw huisstijl en winkelinterieur

U heeft altijd de keuze uit verschillende standaard kleuren van de panelen in uw antenne. Indien u een uitvoering heeft met glashelder plexiglas advertising panel (media panel) kunt u de systemen perfect inpassen in uw winkelinterieur waardoor deze mét of zónder bedrukking bijdraagt aan uw complete winkeluitstraling. Wij verzorgen uiteraard dat alles compleet voor u verzorgd wordt. Ook het eventueel verzorgen van het ontwerp voor de bedrukking of beplakking kunt u aan ons overlaten.

Compatibiliteit met andere AM-systemen

Het systeem is volledig compatible met systemen en beveiligingslabels van Sensormatic,  Gateway, Crosspoint (EAS Benelux), Resatec  en andere AM-systemen 58 KHz

Ons assortiment AM-systemen

artikelbeveiliging - detectiepoortjes - alarmpoortjes - akoestomagnetisch - plexi - transparant - winkeldief - winkeldiefstal - derving - preventie - diefstal

IRIDIUM SIGMA PLEXI AM

De IRIDIUM Sigma Plexi AM onderscheidt zich in:

 – betrouwbaarheid

 – detectiebereik

 – intelligent elektronica

 – geen synchronisatiekabel nodig tussen de antennes (geen freesgleuf tussen de antennes)

Verkrijgbaar in aluminium of powder-coated zwart.

Transparant plexi panelen met LED-verlichting (Blauw/Rood)