AM Labels – Klein…Kleiner…Kleinst!

Het meest uitgebreide assortiment AM labels met oog voor millieu

Almere, augustus 2022 

Dat BeSuRe International inmiddels een aansprekend assortiment AM beveiligingspoortjes levert, is inmiddels gevoegelijk bekend.

Maar ook het assortiment AM Labels is ongekend uitgebreid. Sinds kort leveren wij ook AM Labels die zo’n 50% kleiner zijn dan de bekende standaard AM Labels.

QHP Narrow Labels

De QHP Narrow label is een gepattendeerd product dat qua detectie niet minder presteert dan de Sensormatic APX® AM Labels. Maar…ze zijn zo’n 45% kleiner in totaal formaat en passen daarom beter op veel kleine producten die u voorheen niet kon beveiligen met de standaard AM Labels.

ULTRA Narrow Labels

Ultra Narrow labels zijn zelfs 50% kleiner dan de standaard AM Labels. Door de 5 resonatoren in het label is de detectie van dit label vergelijkbaar met de Sensormatic AP AM Labels. Ten opzichte van onze andere labels moet, door het kleine formaat, wel rekening gehouden met een iets mindere detectie. Voor het gebruik van deze labels adviseren wij voor onze systemen een afstand van max. 160 cm tussen de detectiepoortjes.

Ideaal voor cosmetica producten

Het kleinere formaat van de labels maakt toepassing op kleine(re) cosmetica producten, die u voorheen niet kon beveiligen met de standaard AM Labels, mogelijk. Indien nodig, levert BeSuRe International tevens Easy Wraps, een doorzichtig folie waarmee het label stevig op het product kan worden aangebracht.

Ook kunt u deze Easy Wrap gebruiken voor het afsluiten van uw verpakking.

ECO-labels

En met de ontwikkeling van deze nieuwe producten is ook nog rekening gehouden met de ecologische footprint. 90% van het voor de productie gebruikte plastic materiaal is afkomstig van gecertificeerd post-consumer recycled materiaal.

Klik hier voor meer informatie en specificaties van onze AM Labels.

#franchise #DA #Drogisterij #artikelbeveiliging #Iridium #besure #detectiepoortjes #etos #mooi #pourvous

0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop